Szolgáltatás

Méretre készítés

Az általad kiválasztott ruhamodell méretvétel utáni elkészítése / hozott kép alapján is /. Ötlettelenség esetén segítünk kiválasztani és megtervezni, milyen fazon harmonizál az egyéniségeddel, közösen kiválasztjuk a hozzá megfelelõ anyagot és kellékeket katalógusból

Ruhapróba

Az elsõ találkozásnál az Álomruha és a hozzá tartozó anyagok, csipkék, díszítõ elemek kerülnek kiválasztásra és megtörténik a méretvétel. A megbeszélést és méretvételt követõen kerül kifizetésre a foglaló, ami az árkalkulációban leírt ár 50%-a. Egy ruha elkészítése 2, maximum 3 próbát vesz igénybe. Lehetõség van személyre igazítottan igazítani a próbákat, elkerülve az idegeskedést és zsúfolódást egy programváltozás, hirtelen elutazás, vagy egyéb nem várt akadályoztatás miatt. Ilyen esetben ezt kérném telefonon jelezni!

Alkalmi cipő készítés méretre

Célunk megkönnyíteni az Ön dolgát, ugyanis tisztában vagyunk azzal, milyen nehéz manapság szép és kényelmes esküvõi cipõt találni. Menyasszonyi cipõink bõr felsõrésszel, bõr béléssel és fehér talppal készülnek, és 32-tõl 43-ig rendelhetõek saját lábméretre.  A készítési idő:2-3 hét! Fél év garanciát vállalunk minden elkészített modellre! Rendelhető színek:fehér, ecrü, bézs, fekete, piros…stb. Kívánság szerint a ruha anyagával bevonva.

Lakástextíliák készítése

Cégünk az alábbi esküvői kiegészítők és lakásdekorációk készítésével is foglalkozik: terítők, székszoknya, függönyök, drapéria, bogen, baldachin, ágytakaró, díszpárna…stb.